Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını çelmek bağırsakin mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan mimarilar bağırsakin yangın merdiveni legal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni güç kaybının önlenmesi namına oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır. Yapıların temel girizgâhlerinde veya koridor taksimmlerinde yangının içli bir halde meydana gelmesi özellikle etkili katlı dokumalarda çıkma yahut pencerelerden sıyrılmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme malik olmaktadır. Yeni imar kanunuyla bu arada, sıfır örgülarda arttırılan denetimler ile müşterek yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri koyu bir incelemeye basıcı tutulur. Binaların iç aksamında mevcut betonarme merdivenlerin haricinde, strüktürların dışında kâin ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama kayıpları yaşanmasının önüne geçmektedir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göreceksiniz ki bu merhale mürtefi nitelikli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı ivedi çıkış midein kullanılacaksa o mevsim vacip koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha yüce olduğu alanlarda da tercih edilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Gerçekten yangınlardan korunmak muhtevain çizgi olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Hem yeni binalacak binalarda hem de mevcut binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı önlemek dâhilin emniyet yangın kapılarını tavsiye ederim.

Yangın baplarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden zait âdem evladı evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yanüne sahih açılacak şekilde ayarlamaktadır.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kanatı düzen otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page