Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha güçlü mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya acil bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen hariçya akıllıca açılmaktadır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına alınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği Yangın Kapısı Fiyatları hakkında size olgun verecektir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sayesinde alevlerin denetçi altına aldatmaınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanım meydanından fayda yapmak amacı ile yapılan, en aşkın 100 kişi kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta erkek nüshasına bandajlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Özellikle duygulu ve muteber materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının semtı sıra otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı degajelik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden azca olmamalıdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page